Reviews

Geplaatst op

Review 1

GASTRONOOM&M heeft bij ons thuis voor ons en enige vrienden een avond heerlijk gekookt. Zij hadden voor ons gezelschap van 12 personen een Italiaans menu samengesteld met veel gevarieerde gerechten en leuke amuses. Wij hebben genoten van deze heerlijke gerechten, die met veel aandacht voor detail waren voorbereid. Voor een gastvrouw/heer is het een voorrecht je vrienden zo te kunnen ontvangen. Je hebt alle tijd om met je gasten te spreken en je weet dat een voortreffelijk diner op tafel zal staan. GASTRONOOM&M had het diner ook goed gepland. Bij ons thuis liep alles goed georganiseerd en we hebben onze keuken na een diner nog nooit zo opgeruimd gezien. Kortom: we hebben genoten van dit voortreffelijke diner en daarom bevelen wij hen van harte aan. In de toekomst zullen wij zeker weer van de bijzondere culinaire gaven van GASTRONOOM&M gebruik maken.

José en Paul Jaeger, Oegstgeest

Review 2

In goed overleg is afgesproken wat geserveerd zou worden bij de ontvangst in onze tuin. Om te beginnen een High Tea, met als groot succes de Madeleines. Daarna heeft GASTRONOOM&M allerlei lekkere hapjes gemaakt voor bij de drankjes. Alles viel zeer bij de gasten in de smaak. En wat een luxe dat wij zelf niet in de keuken hoefden te staan en geheel ontspannen konden rondlopen en praten met de bezoekers.
Peter en Elske, Oegstgeest

Review 3

GASTRONOOM&M heeft voor ons een prima lopend buffet met heerlijke gerechten verzorgd. Goed georganiseerd. Voor 30 gasten en voor een redelijke prijs.
Siebe Riedstra, Oegstgeest

Review 4

Nog hartelijk dank voor jullie inzet gisteren. Het eten en de hapjes waren heerlijk en jullie gezelschap hartstikke leuk!
Masha, Oegstgeest

Review 5

Wij hebben onlangs een privé diner door de dames van GastronooM&M laten verzorgen. FANTASTISCH!!! Een perfect en zeer smakelijk 5-gangendiner in je eigen huis. Echt een aanrader. Zo lekker om gast te zijn aan je eigen eettafel. Goed advies gekregen bij het samenstellen van het menu. Mooie gerechten met liefde bereid. Zalig gegeten. En hoe lekker is het dat je na het eten een brandschone keuken hebt. Alsof er niets gebeurd is…..Dames, heel erg bedankt en graag tot een volgende keer.

Bianca, 4 januari 2020