GASTRONOOM&M: koken op locatie

Geplaatst op

Je hebt iets feestelijks te vieren en je wilt dat thuis doen?  Vaak is de beste locatie voor jouw lunch, borrel of diner in eigen huis. In jouw eigen sfeer en eigen comfort, aan jouw eigen tafel. Maar je ziet op tegen alles wat daarbij komt kijken: van de samenstelling van het menu, de wijnkeuze, de boodschappen, het bereiden van de gerechten tot het opruimen en schoonmaken van de keuken na afloop.

GASTRONOOM&M neemt al deze zaken uit jouw handen. Wij bieden home-cooking, in de allure en stijl van jouw eigen huis. Onze kernwoorden zijn: persoonlijk en gedetailleerd maatwerk, heerlijke gerechten, kwaliteit en organisatie. Bij ons bestelt je geen catering maar een totaalpakket van (gepoetst) tafelzilver tot een onberispelijk achtergelaten keuken. En met alle stappen daar tussenin. Wij zijn geen standaard cateringbedrijf. Wij werken regionaal maar onze standplaats is Oegstgeest.

ONZE AANPAK:

Wij nemen de tijd om samen met jou alle wensen te bespreken. Welk type “eten” past het beste bij jouw feestje? Wilt je een lunch? Een High Tea? Een borrel of een diner? Op basis van jouw wensen adviseren wij gerechten en een eventuele wijnkeuze en doen wij een menuvoorstel. Daarnaast kunnen wij kijken welk tafelkleed en servies het beste past. Zo heb je op de dag zelf geen zorgen, alles is vooraf besproken en doorgenomen en in een draaiboekje samengevoegd, zodat er geen verrassingen zijn. Als je wilt dekken wij ook de tafel….Je hoeft dus alleen maar te genieten en relaxed gastvrouw en gastheer te zijn.

GASTRONOOM&M bereidt in de keuken het gekozen menu, gebruikmakend van pure en lokale producten. Duurzaam en biologisch waar het kan. Wij koken no-nonsense en waarderen een originele draai aan de gerechten. Onverslaanbare klassiekers staan op ons programma en ook hier kunnen we er een originele smaak aan geven. Het liefst koken wij met de seizoenen mee: asperges in mei, aardbeien in juni en wild in het najaar. Maar uiteraard volgen wij jouw wensen. Wij serveren de gerechten zoals jij het wenst: discreet of juist met een toelichting over herkomst en bereiding. Altijd staat kwaliteit hoog in het vaandel.