GASTRONOOM&M: koken op locatie

Geplaatst op

U heeft iets feestelijks te vieren en u wilt dat thuis doen, want vaak is de beste locatie voor uw lunch, borrel of diner uw eigen huis. In uw eigen sfeer en uw eigen comfort, aan uw eigen tafel. Maar u ziet op tegen alles wat daarbij komt kijken: van de samenstelling van het menu, de wijnkeuze, de boodschappen, het bereiden van de gerechten tot het opruimen en schoonmaken van uw keuken na afloop.

GASTRONOOM&M neemt u al deze zaken uit handen. Wij bieden u home-cooking, in de allure en stijl van uw eigen huis. Onze kernwoorden zijn: persoonlijk en gedetailleerd maatwerk, heerlijke gerechten, kwaliteit en organisatie. Bij ons bestelt u geen catering maar een totaalpakket van (gepoetst) tafelzilver tot een onberispelijk achtergelaten keuken. En met alle stappen daar tussenin. Wij zijn geen standaard cateringbedrijf. Wij werken regionaal maar onze standplaats is Oegstgeest.

ONZE AANPAK:

Wij nemen de tijd om uw wensen te bespreken. Welk type “eten” past het beste bij uw feestje? Wilt u een lunch? Een High Tea? Een borrel of een diner? Op basis van uw wensen adviseren wij u gerechten en een eventuele wijnkeuze en doen wij u een menuvoorstel. Daarnaast kunnen wij met u kijken welk tafelkleed en servies het beste past. Zo heeft u op de dag zelf geen zorgen, alles is vooraf besproken en doorgenomen en in een draaiboekje samengevoegd, zodat er geen verrassingen zijn. Als u wilt dekken wij ook uw tafel….U hoeft dus alleen maar te genieten en relaxed gastvrouw en gastheer te zijn.

GASTRONOOM&M bereidt in uw keuken het gekozen menu, gebruikmakend van pure en lokale producten. Duurzaam en biologisch waar het kan. Wij koken no-nonsense en waarderen een originele draai aan de gerechten. Onverslaanbare klassiekers staan op ons programma en ook hier kunnen we er een originele smaak aan geven. Het liefst koken wij met de seizoenen mee: asperges in mei, aardbeien in juni en wild in het najaar. Maar uiteraard volgen wij uw wensen. Wij serveren de gerechten zoals u het wenst: discreet of juist met een toelichting over herkomst en bereiding. Altijd staat kwaliteit hoog in het vaandel.